Jäsenedut

Koulutus

Turva-alan yrittäjät tarjoaa loistavaa jatkokoulutusta jäsenliikkeidensä henkilökunnalle jäsenhintaan. Kouluttamalla yrityksiä järjestö lisää ammattipätevyyttä ja työn laadun arvostusta. Koulutustarjonta kokonaisuudessaan löytyy pääkohdasta koulutus sekä Sähköinfon sivuilta. Jäsenetu on kaksipäiväisestä koulutustapahtumasta on noin 25 %.

Ammattitietopalvelut verkosta päivitettynä jäsenhintaan

Turva-alan yrittäjät ry:n jäsenenä saat jäsenalennuksen turvallisuusjärjestelmien ammattilaisille tarkoitetusta ja jatkuvasti ylläpidettävästä täsmätietopalvelusta TURVA-lisenssistä. TURVA-lisenssi kattaa turvasuunnittelun ja -urakoinnin hyviin käytäntöihin opastavat ST-kortit (140 kpl), aihealueen ST-kirjat (17 kpl), säädökset sekä sähköiset lomakkeet. Jäsenedun arvo on vähintään 138 €/vuosi riippuen palvelun käyttäjämääräst ä. Lisätiedot.

Jäsentiedotteet

Jäsentiedotteista, jotka ovat luettavissa jäsensivuilta, jäsenet saavat säännöllisesti tietoa alan säädös- ja ohjeistomuutoksista, koulutuksesta ja julkaisuista.

Oppaat

Jäsenyritys saa jäsenpalveluna julkaisut Tietosuoja ja tekniset valvontajärjestelmät sekä Toimitilaturvallisuus ja sähköiset valvontajärjestelmät. Oppaat on luettavissa Ammattijulkaisut-sivustolta kohdasta Oppaat.

STUL -palveluita Turva-alan yrittäjille

* Juridinen neuvonta Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton (STUL) lakiosastolta

* Neuvonta STUL:n teknisiltä asiantuntijoilta

* STUL:n jäsentiedotteet (11 kpl/v)

* STUL:n kursseista ja kirjoista samat alennukset kuin STUL:n jäsenille.

* Sähkömaailma -lehden ilmainen vuosikerta (11 numeroa/v).

Jäsentunnus on osoitus jäsenyydestä. Sitä voit käyttää henkilökorteissa, esitteissä ja tarrana. Järjestön eettiset säännöt korostavat jäsenyritysten ammattitaitoa, luotettavuutta, lainkuuliaisuutta ja vastuullisuutta.


 

 
TURVA-ALAN YRITTÄJÄT RY • PL 55, 02601 Espoo • Puhelin (09) 547 610 • Faksi (09) 5476 1400
 

 

Ylös