Turvaa oikein -opas

Turva-alan yrittäjät ry on julkaissut oppaan edistääkseen turvallisuusjärj estelmiin liittyvien hankinta-, toimitus- ja ylläpitoprosessien laatua. Oppaassa kuvataan turva-alan hyvien suunnittelu-, urakointi- ja ylläpitokäytäntöjen periaatteet sekä ohjeistetaan luvanvaraisia turvasuojaustöitä suorittavia yrityksiä alaa koskevan lainsäädännön mukaiseen toimintaan.

Turva-alan yrittäjät ry suosittelee, että kiinteistöjen turvallisuusjärjestelmien tilaajat viittaavat turvasuunnittelun ja -urakoinnin tarjouspyynnöissä tämän oppaan mukaisiin alan hyvien käytäntöjen periaatteisiin tarjoajia ja tulevaa sopimuskumppania sitovana yleisvelvoitteena.

Opas on päivitetty helmikuussa 2019. Päivityksessä on huomioitu vuoden 2019 alussa sovellettavaksi tulleen tietosuojalain aiheuttamat muutokset henkilötietojen käsittelyssä.

Turvaa oikein -opas on luettavissa selainversiona vasemmalla olevasta valikosta ja ladattavissa PDF-muodossa alla olevasta linkistä.

Lisätietoja:

Kimmo Arenius puh. 045 7734 5512, kimmo.arenius@turva-alanyrittajat.fi

Ladattavat tiedostot:

Turvaa oikein -opas (PDF)

Oppaan sisältö on vapaasti käytettävissä ja opas on vapaasti jaettavissa, jos sen sisältöä ei muuteta ja julkaisija Turva-alan yrittäjät ry mainitaan. Opasta tullaan päivittämään tarvittaessa.

 
TURVA-ALAN YRITTÄJÄT RY • PL 55, 02601 Espoo • Puhelin (09) 547 610
 

 

Ylös