Jäsenedut

Koulutus

Turva-alan yrittäjät tarjoaa jatkokoulutusta jäsenliikkeidensä henkilökunnalle jäsenhintaan. Kouluttamalla yrityksiä järjestö lisää ammattipätevyyttä ja työn laadun arvostusta. Koulutustarjonta kokonaisuudessaan löytyy pääkohdasta koulutus sekä Sähköinfon sivuilta. Jäsenetu koulutustapahtumista on tyypillisesti yli 35 %.

Ammattitietopalvelut verkosta päivitettynä jäsenhintaan

Turva-alan yrittäjät ry:n jäsenenä saat merkittävän jäsenalennuksen myös turvallisuusjärjestelmien ammattilaisille tarkoitetusta ja jatkuvasti ylläpidettävästä täsmätietopalvelusta TURVA-lisenssistä. TURVA-lisenssi kattaa turvasuunnittelun ja -urakoinnin hyviin käytäntöihin opastavat ST-kortit, aihealueen ST-kirjat, säädökset sekä sähköiset lomakkeet. Lisätiedot.

Jäsentiedotteet

Jäsensivuilta luettavissa olevista jäsentiedotteista jäsenet saavat säännöllisesti tietoa alan säädös- ja ohjeistomuutoksista, koulutuksesta ja julkaisuista.

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti

Jäsenyritys saa jäsenpalveluna Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden vuosikerran (6 kpl / v).

STUL-palveluita Turva-alan yrittäjille

* Juridinen neuvonta Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton (STUL) lakiosastolta

* Neuvonta STUL:n teknisiltä asiantuntijoilta

* STUL:n jäsentiedotteet (11 kpl/v)

* STUL:n kursseista ja kirjoista samat alennukset kuin STUL:n jäsenille.

* Sähkömaailma -lehden ilmainen vuosikerta (11 numeroa/v).

Jäsentunnus on osoitus jäsenyydestä. Sitä voit käyttää henkilökorteissa, esitteissä ja tarrana. Järjestön eettiset säännöt korostavat jäsenyritysten ammattitaitoa, luotettavuutta, lainkuuliaisuutta ja vastuullisuutta.


 
 
TURVA-ALAN YRITTÄJÄT RY • PL 55, 02601 Espoo • Puhelin (09) 547 610
 

 

Ylös